ZONNE-ENERGIE

 
BIPV Building Integrated Photo Voltaics
ESTHETISCHE ZONNEPANELEN

Momenteel richt de markt van zonnepanelen zich in hoofdzaak nog steeds op platte en hellende daken. Een groot deel van de buitenschil, met name de goedgeörienteerde gevels blijven onbenut.

 

Wij kijken verder dan onze collega's. Wij zorgen ervoor dat alle goedgeörienteerde daken én gevels op een efficiënte en esthetisch verantwoorde manier energie kunnen opwekken. Wij dragen hiermee globaal bij aan een betere, schonere wereld. 

Wij werken met Pixasolar zonnepanelen die tegelijk dienst doen als gevelbekleding. Daarnaast zijn wij erkend installateur van Tejas Borja keramische pannen met geïntegreerde zonnecellen. Beiden uiterst efficiënt, kwalitatief, duurzaam én esthetisch.

ZONNEPANELEN KUNNEN
OOK MOOI ZIJN!
SNEL EN CORRECT ADVIES + OFFERTE

Wij volgen elke aanvraag snel en grondig op. Wij nemen binnen de 24 uur contact voor een afspraak. U bekomt na opmeting een overzichtelijke, gedetailleerde en prijsgunstige offerte.

PROFESSIONELE INSTALLATIE

Ons zeer ervaren team werkt uiterst professioneel en volgens de regels der kunst! Kwaliteit is een kwestie van details. Wij staan garant voor een feilloze uitvoering van elke installatie.

OPVOLGING EN KEURING

Wij zetten maximaal in op ondersteuning. Wij bereiden elk project goed voor en volgen de werken steeds nauwgezet op. Nadien ondersteunen we bijkomend ook met de aansluiting en keuring.

 
ERKEND INSTALLATEUR
PIXASOLAR

PIXASOLAR is een esthetische gevelbekleding die tegelijk dienst doet als zonnepaneel.​ In tegenstelling tot wat hun look doet vermoeden zijn PIXASOLAR zonnepanelen niet duur. Wanneer men de afwerking van een dak of gevel met een aparte zonne-installatie rekent dan komt men duurder uit.

Het PIXASOLAR gamma is uitgebreid. Je hebt de keuze uit diverse kleuren of texturen zoals natuursteen, hout, marmer, enz. Wil je iets unieks? Dan heb je de mogelijkheid om de panelen volledig naar eigen ontwerp te laten ontwikkelen.

PIXASOLAR maakt gebruik van de kwalitatieve, duurzame non-perc monokristallijne zonnecellen met een hoog rendement. De zonnecellen worden ingenieus verwerkt en optimaal geconnecteerd om in alle omstandigheden maximale opbrengst te realiseren. Uniek aan PIXASOLAR is dat er tussen de glaslagen bijkomend een keramische inkjet printlaag is aangebracht die het zonnepaneel zijn unieke uitstraling geeft. 

KERAMISCHE INKJET PRINT

meest geavanceerde, duurzame druktechnologie

ULTRAHELDER GLAS

minimale reflectie, maximale lichttransmissie

HIGH-END ZONNECELLEN

stabiel, gegarandeerd hoog rendement

SLIM MONTAGESYSTEEM 

snelle, professionele en efficiënte montage

 
 
CONTACTEER ONS!

BEDRIJF

DAK EN WAND

Building Advice Belgium bv

BTW BE0737987084

  • Grey Facebook Icon

VOLG ONS

        Facebook

 

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

CONTACT

+32 470 49 80 14

info@babv.be

PARTNERS

 

Isotherm

ExtruBit

Tejas Borja

Pixasolar

DAKENWAND.BE