PLATTE DAKEN

 
RENOVATIE, NIEUWBOUW EN KLEINE HERSTELLINGEN

Wij zijn gespecialiseerd in de nieuwbouw en/of renovatie van platte daken, van de meest eenvoudige opdrachten tot zeer complexe projecten. Onze vakmannen geen uitdaging uit de weg!

 

Onze ervaren en geschoolde installateurs werken elk dakproject tot in de puntjes af. U kunt op ons rekenen voor o.m. volgende werkzaamheden:

Opbouw van de dakconstructie

Plaatsing van de dakisolatie (warm dak)

Daglichtcreatie: plaatsing lichtkoepels

Dakbedekking met ExtruBit

Plaatsing dakranden en waterafvoer

EEN KWALITATIEF DAK
IN DRIE STAPPEN
SNEL EN CORRECT ADVIES + OFFERTE

Wij volgen elke aanvraag snel en grondig op. Wij nemen binnen de 24 uur contact voor een afspraak. U bekomt na opmeting een overzichtelijke, gedetailleerde en prijsgunstige offerte.

PROFESSIONELE INSTALLATIE

Ons zeer ervaren dakteam werkt uiterst professioneel en volgens de regels der kunst! Kwaliteit is een kwestie van details. Wij staan garant voor een waterdicht, kwalitatief en duurzaam dak voor het leven.

OPVOLGING EN INDIENING PREMIES

Wij zetten maximaal in op ondersteuning. Wij bereiden elk project goed voor en volgen de werken steeds nauwgezet op. Nadien ondersteunen we bijkomend ook met het indienen van premies e.d.

 
ERKEND EXTRUBIT
INSTALLATEUR

Wij zijn gespecialiseerd in de verwerking van ExtruBit®, de meest duurzame dakdichting sinds 1970: een waterdichtingsmembraan van ethyleen-copolymeer bitumen, extra versterkt door een ingewerkt glasvlies. Deze unieke samenstelling resulteert in een uiterst sterke, duurzame en dimensioneel stabiele dakbaan. 

De dakdichting is scheurvast en uitermate bestand tegen perforaties. Daarnaast is het kleurvast en wortelwerend alsook bestand tegen chemicaliën, UV, vliegvuur en extreme temperaturen. ExtruBit® kent bovendien een milieuvriendelijke productie en is 100% recycleerbaar. Het membraan geeft niet af. Zo blijft bij regenwaterrecuperatie het water zuiver en is het veilig voor water en bodem.

Meer weten? Download de brochure

HET BESTE UIT TWEE WERELDEN
EXTREEM STERK EN DUURZAAM

Productie volgens de strengste Duitse DIN-normen

ZUIVER EN VRIJ VAN WEEKMAKERS
GERMAN
 QUALITY 

Ideaal voor regenwaterrecuperatie: water blijft helder

POLYETHYLEEN + BITUMEN

Blijvend elastisch en beloopbaar

100% ZEKERHEID

Levensduurverwachting

>50 jaar

THERMISCH GELAST

100% sterke en duurzame naden en aanwerkingen

FLL NORM

Wortelvast: geschikt voor groendak

 
 
DAK NOG NIET
GEÏSOLEERD? 

Tegen 2020 moesten alle daken van privéwoningen en huurwoningen geïsoleerd zijn. De overheid kent sindsdien strafpunten toe aan woningen waarvan het dak niet voldoet aan de minimale isolatienorm.  Deze strafpunten zorgen ervoor dat de woning ongeschikt verklaard kan worden.

PREMIES 2020

VERLAAGD BTW-TARIEF

De plaatsing van dakisolatie in een privéwoning die ouder dan 10 jaar is, kom je in aanmerking voor een verlaagd btw-tarief van 6% btw in plaats van 21%

PREMIE NETBEHEERDER

Indien je dakisolatie laat plaatsen met een Rd-waarde van ≥ 4,5 m.K/W dan kun je in 2020 nog genieten van een premie van 4€/m² van de netbeheerder

RENOVATIEPREMIE

Indien er ook structurele werken aan de dakstructuur worden uitgevoerd dan heb je recht op de overkoepelende renovatiepremie t.w.v. 20% of 30% van de goedgekeurde facturen (excl. btw). 

 
FAQ (VEELGESTELDE VRAGEN)
 

Waarom zou ik voor ExtruBit moeten kiezen?

ExtruBit® voert sinds 1980 elk jaar naast testen in laboratorium ook onderzoek uit op geplaatste daken. Hieruit blijkt dat ExtruBit® na 35 jaar nog meer dikte en performantie vertoont dan nieuw geplaatste EPDM en andere membranen.

 
CONTACTEER ONS!

BEDRIJF

DAK EN WAND

Building Advice Belgium bv

BTW BE0737987084

  • Grey Facebook Icon

VOLG ONS

        Facebook

 

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

CONTACT

+32 470 49 80 14

info@babv.be

PARTNERS

 

Isotherm

ExtruBit

Tejas Borja

Pixasolar

DAKENWAND.BE