GEVELS

 
GEVELISOLATIE, RENOVATIE
EN NIEUWBOUW

Wij zijn gespecialiseerd in de nieuwbouw en/of renovatie van gevels, van de meest eenvoudige opdrachten tot zeer complexe projecten. Onze vakmannen geen uitdaging uit de weg!

 

Onze ervaren en geschoolde installateurs werken elk gevelproject tot in de puntjes af. U kunt op ons rekenen voor o.m. volgende werkzaamheden:

Isoleren van de gevel (langs de buitenzijde)

Plaatsing van ramen en deuren

Afwerking met diverse gevelbekledingen

Herstellingen en onderhoud

Plaatsing BIPV (zonnepanelen tegen gevel)

EEN KWALITATIEVE GEVEL
IN DRIE STAPPEN
SNEL EN CORRECT ADVIES + OFFERTE

Wij volgen elke aanvraag snel en grondig op. Wij nemen binnen de 24 uur contact voor een afspraak. U bekomt na opmeting een overzichtelijke, gedetailleerde en prijsgunstige offerte.

PROFESSIONELE INSTALLATIE

Ons zeer ervaren dakteam werkt uiterst professioneel en volgens de regels der kunst! Kwaliteit is een kwestie van details. Wij staan garant voor een waterdicht, kwalitatieve en duurzame gevel voor het leven.

OPVOLGING EN INDIENING PREMIES

Wij zetten maximaal in op ondersteuning. Wij bereiden elk project goed voor en volgen de werken steeds nauwgezet op. Nadien ondersteunen we bijkomend ook met het indienen van premies e.d.

 
ERKEND INSTALLATEUR
ISOTHERM MURO

Isotherm MURO is een innovatieve gevelisolatie waarmee zowel nieuwbouw- en renovatiegevels snel, efficiënt, doorlopend én duurzaam geïsoleerd kunnen worden. Het systeem wordt als ononderbroken isolatieschild aan de buitenzijde van de gevel geplaatst. Met een lambda d-waarde van 0,022 W/mK behalen de Isotherm MURO panelen met minimale dikte de beste thermische waarden op de markt.
 

Isotherm MURO leent zich perfect voor alle geventileerde en niet geventileerde toepassingen. Het MURO regelsysteem zorgt ervoor dat elke gevel snel, eenvoudig en accuraat kan worden uitgelijnd met behulp van een unieke techniek met lasertechnologie. In combinatie met houten of aluminium regelwerk kan nadien op MURO elk type gevelbekleding worden geplaatst.

ÉÉN SYSTEEM VOOR ELKE AFWERKING
UITSTEKENDE ISOLATIEWAARDE

Lambda d-waarde van 0,022 W/mK

ALLE AFWERKINGEN MOGELIJK
0,022
 Lambda 

Beplating, hout, metaal, crepi, steenstrips, zonnepanelen, enz.

SNEL EN EENVOUDIG

Installatie en uitregelen gaat zeer efficiënt

100% DUURZAAM

geen verzakking mogelijk

GEEN KOUDEBRUGGEN

Isotherm MURO vormt een ononderbroken isolatieschild

4 HANDELINGEN

Minder kans op fouten

 
 
WAAROM NU JE 
GEVEL ISOLEREN? 

De gevel langs buiten isoleren is na de dakisolatie dé manieren om je woning of appartement energiezuinig en thermisch comfortabel te maken. Veel energie in de vorm van warmte gaat verloren via niet-geïsoleerde buitenmuren. Door het isoleren van je buitenmuren kan je tot 20% energie besparen! Het sluit koudebruggen bijna voor 100% uit waardoor warmteverliezen en koudelucht-stromingen worden uitgesloten.

PREMIES 2020

VERLAAGD BTW-TARIEF

De plaatsing van gevelisolatie in een privéwoning die ouder dan 10 jaar is, kom je in aanmerking voor een verlaagd btw-tarief van 6% btw in plaats van 21%

PREMIE NETBEHEERDER

Indien je dakisolatie laat plaatsen met een Rd-waarde van ≥ 3,0 m.K/W dan kun je in 2020 genieten van een premie van maar liefst 15€/m² van de netbeheerder

RENOVATIEPREMIE

Voor de isolatie en bekleding van de gevel heb je recht op de overkoepelende renovatiepremie t.w.v. 20% of 30% van de goedgekeurde facturen (excl. btw). 

 
 
CONTACTEER ONS!

BEDRIJF

DAK EN WAND

Building Advice Belgium bv

BTW BE0737987084

  • Grey Facebook Icon

VOLG ONS

        Facebook

 

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

CONTACT

+32 470 49 80 14

info@babv.be

PARTNERS

 

Isotherm

ExtruBit

Tejas Borja

Pixasolar

DAKENWAND.BE