49557863216_466b1ce43f_k.jpg

HELLENDE DAKEN

 
RENOVATIE, NIEUWBOUW EN KLEINE HERSTELLINGEN

Bij Dak en Wand staan we in voor de volledige nieuwbouw en/of renovatie van alle hellende daken, van de meest eenvoudige opdrachten tot zeer complexe projecten. Onze vakmannen geen uitdaging uit de weg!

 

Onze ervaren en geschoolde installateurs werken elk dakproject tot in de puntjes af. U kunt op ons rekenen voor o.m. volgende werkzaamheden:

Opbouw van de houten dakconstructie

Plaatsing van de dakisolatie (traditioneel en sarking)

Daglichtcreatie: plaatsing dakramen

Dakbedekking met dakpannen of leien

Afbraak en asbestverwijdering

Goten, afvoeren en algemene zinkwerken

EEN KWALITATIEF DAK
IN DRIE STAPPEN
SNEL EN CORRECT ADVIES + OFFERTE

Wij volgen elke aanvraag snel en grondig op. Wij nemen binnen de 24 uur contact voor een afspraak. U bekomt na opmeting een overzichtelijke, gedetailleerde en prijsgunstige offerte.

PROFESSIONELE INSTALLATIE

Ons zeer ervaren dakteam werkt uiterst professioneel en volgens de regels der kunst! Kwaliteit is een kwestie van details. Wij staan garant voor een waterdicht, kwalitatief en duurzaam dak voor het leven.

OPVOLGING EN INDIENING PREMIES

Wij zetten maximaal in op ondersteuning. Wij bereiden elk project goed voor en volgen de werken steeds nauwgezet op. Nadien ondersteunen we bijkomend ook met het indienen van premies e.d.

 
EXPERT IN SARKING DAKISOLATIE

Wij zijn door de jaren heen gespecialiseerd in de installatie van Isotherm, het kant-en-klaar sarking daksysteem waarmee het dak in één fase wordt opgebouwd en geïsoleerd. De panelen zijn samengesteld uit een hoogisolerende Polyurethaan kern, een 100% ALUcachering en een geïntegreerde metalen panlat.

 

De Isotherm sarkingdak isolatiepanelen worden langs de buitenzijde op de kepers of spanten aangebracht. Isotherm vormt zo een ononderbroken isolatieschild, volledig vrij van koudebruggen. Bij renovatie maakt de bovendakse plaatsing de isolatie mogelijk van reeds afgewerkte zolderruimtes.

ONDERDAK

Perfect wind- en waterdicht

THERMISCHE ISOLATIE
λd
0,022 
W/mk

Ononderbroken isolatieschild zonder koudebruggen

6 FUNCTIES IN ÉÉN
DAMPSCHERM

100% zuiver aluminium cachering

PANLATTEN

Extreem sterk en duurzaam

VERSTEVIGING DAKSTRUCTUUR

Geen puntbelasting: verdeling gewicht

TENGELLATTEN

Uitstekende microventilatie

 
 
DAK NOG NIET
GEÏSOLEERD? 

Tegen 2020 moesten alle daken van privéwoningen en huurwoningen geïsoleerd zijn. De overheid kent sindsdien strafpunten toe aan woningen waarvan het dak niet voldoet aan de minimale isolatienorm.  Deze strafpunten zorgen ervoor dat de woning ongeschikt verklaard kan worden.

PREMIES 2020

VERLAAGD BTW-TARIEF

De plaatsing van dakisolatie in een privéwoning die ouder dan 10 jaar is, kom je in aanmerking voor een verlaagd btw-tarief van 6% btw in plaats van 21%

PREMIE NETBEHEERDER

Indien je dakisolatie laat plaatsen met een Rd-waarde van ≥ 4,5 m.K/W dan kun je in 2020 nog genieten van een premie van 4€/m² van de netbeheerder

RENOVATIEPREMIE

Indien er ook structurele werken aan de dakstructuur worden uitgevoerd dan heb je recht op de overkoepelende renovatiepremie t.w.v. 20% of 30% van de goedgekeurde facturen (excl. btw). 

 
FAQ (VEELGESTELDE VRAGEN)
 

Kies ik best keramische pannen of betonpannen?

Wij adviseren om voor keramische pannen te kiezen. Deze hebben tal van voordelen t.o.v. betonnen pannen. Zo zijn ze heel wat lichter en dus ook minder belastend én kennen ze een lagere vochtabsorptie. Hierdoor blijven ze langer gevrijwaard van mosvorming.

 
CONTACTEER ONS!

BEDRIJF

DAK EN WAND

Building Advice Belgium bv

BTW BE0737987084

  • Grey Facebook Icon

VOLG ONS

        Facebook

 

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF

CONTACT

+32 470 49 80 14

info@babv.be

PARTNERS

 

Isotherm

ExtruBit

Tejas Borja

Pixasolar

DAKENWAND.BE